SPECIALS

B&R Events is een compleet bedrijf met een breed aanbod. Naast  het aanbod van artiesten en DJ's, Licht en geluidsverhuur hebben wij ook enkele bijzondere spellen. Leuk voor een teamdag, bedrijfsborrel, verenigings- of buurtactiviteit maar ook

geschikt voor seniorenmiddagen of een vrijgezellenfeest .

 

 

 

SWINGO BINGO

 

Wij komen graag een potje Swingo Bingo spelen op jouw festival, tentfeest of personeelsfeest. Zelfs de verjaardag van je oma zal met Swingo Bingo nooit meer hetzelfde zijn. Er zijn diverse mogelijkheden voor onze Swingo shows, afhankelijk van jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een korte show van +/- 1,5 uur of een totaal avondvullend programma. met DJ Het wordt in een kroeg, discotheek op een feest, bruiloft of bedrijfsevent  of gewoon bij u  thuis gespeeld en hierbij staan niet de cijfers maar de liedjes op de bingokaart centraal. Doel van het spel: lekker dansen, lachen, de interactie onderling op gang brengen en veel lol hebben. En natuurlijk zo snel mogelijk een volle bingokaart scoren!
Swingo bingo wordt gespeeld met 10 tot 200 man. De duur van een spel is ongeveer een uur tot anderhalf uur, maar kan, in overleg, ook de hele avond gespeeld worden. Uiteraard kan Swingo bingo ook op maat samengesteld worden. Collega’s kunnen bijvoorbeeld van te voren hun top-10 insturen, die worden verwerkt op de kaart, of wat dacht je van een 90’s of Foute Party?

SWINGO BINGO is o.a. standaardaart leverbaar in. Oldies- 90"s - Nederlandstalig,- foute uur- Carnaval- top 2000- Sinterklaas- kerst- en een speciale senioren edities welke ook geschikt is voor verzorgingstehuize

 

 

 PUBQUIZ 

 

Een traditionele pubquiz is een quiz die voor bezoekers van een café wordt gehouden. Een pubquiz wordt ook wel Quiz night genoemd. Over het algemeen nemen aan een pubquiz meerdere teams deel die gezamenlijk de vragen proberen te beantwoorden.

De pubquiz wordt allang niet meer alleen in het café gespeeld. Ook op verenigingen of bij bedrijven kan een pubquiz voor een hele gezellige avond zorgen.

In een pubquiz kunnen de vragen over van alles en nog wat gaan. Vaak een grote nadruk op categorieën zoals actualiteit, muziek, film en amusement. Er zijn ook gespecialiseerde pubquizen. De bekendste is de muziekquiz (of popquiz) genoemd. Deze quiz bestaat uit vragen over muziek. Maar ook een sportquiz of voetbalquiz zijn inmiddels bekende begrippen

Een Pubquiz is ook te boeken in combinatie met en DJ, de quiz night word dan afgewisseld met veelal al hitz uit het foute uur, Een swingende meezingavond en spelplezier gegarandeerd.

 

Vraag vrijblijvend naar mogelijkheden  

 

 

IK HOU VAN HOLLAND SPEL

 

Wie kent het niet de bekende tv quiz IK HOU VAN HOLLAND.  lijkt het jou ook zo leuk leuk om deze quiz zelf te spelen, samen met je vrienden tijdens een vrijgezellenfeest? Dat kan hoor.  B&R Events laat jullie graag kennismaken met dit fantastische spel, waarbij creativiteit, teambuilding en plezier maken de boventoon voeren. o.a. geschikt voor vrijgezellen feesten teambuilding en verenigingsavonden. Te spelen in twee of meerdere teams. 

De speelrondes bestaan o.a, uit

  • Geen Ja /geen nee / geen Uhh
  • En grappige quiz
  • Raad het lied (titel en artiest) 
  • Hoger/ lager 
  • mr Chung 
  • Spel het woord 
  • en afhankelijk van de duur en locatie aangevuld met nog andere hilarische spellen

Bij een vrijgezellenfeest kunnen enkele (pikante) vragen verwerkt worden in de quiz  

 Het spelt duurt ongeveer 90 tot 120 minuten

Hilariteit alom !!

 

 

BBQ & HITS

De barbecue misstaat eigenlijk niet op elk evenement. Waar mensen komen, moet immers gegeten worden. En wat is er nou lekkerder dan een heerlijk BBQ en HITS  arrangement van B&R EVENTS  Met een ruime keuze uit verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten, kan elke gast of bezoeker aanschuiven voor een lekkere maaltijd. Bovendien wordt alles door ons tot in de puntjes verzorgd, van bezorging  het grillen tot de afwas. Zo kan jij je volledig focussen op jouw evenement, want daar gaat al genoeg tijd en moeite in zitten! De naam van dit arrangement zegt het al. Naast een heerlijke BBQ en de daarbij behorende geuren, verzorgen we een lekker muziekje op de achtergrond met de volledige bbq top 100

 

OOK IN COBINATIE TE BOEKEN MET ANDERE SPECIALS

 

MINUTE TO WIN IT 

You've got 1 minute to win it!

Dit energieke, hilarische en competitieve spel is gebaseerd op de tv-show Minute To Win It. Het is een spel waarin deelnemers met huis-, tuin- en keukenspullen korte, uitdagende spelopdrachten uitvoeren. De spelers krijgen precies één minuut de tijd om de opdracht te laten slagen. Je verdeelt de groep op in teams en zij gaan de strijd met elkaar aan. Het team dat aan het eind van het spel de meeste punten binnen weet te halen is de winnaar van Minute to win it.

Minute To Win It is perfect voor een verjaardag, vriendenweekend, vrijgezellenfeest of als activiteit tijdens een teamuitje. Je organiseer het in jouw eigen woonkamer, tuin, een zaaltje, tijdens een weekendje weg, in een café, of zelfs op jullie eigen kantoor.

Je deelt de groep op in teams van 2 tot 5 personen. Deze teams zullen de opdrachten zo goed mogelijk uit proberen te voeren, om zoveel mogelijk punten te verdienen.  Je hebt voor het organiseren van de spellen nog wel wat extra spulletjes nodig. De meeste spullen zijn huis- tuin- en keuken gerei. En mocht je ze niet in huis hebben kunnen wij  ze voor een klein prijsje kopen bij een Action, So Low of een Prijzenmepper bijvoorbeeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pingpongballen, een kaartspel, dobbelstenen, rietjes of ballonnen. (De kosten hiervan bedragen niet meer dan 10-12 euro)

 

LUXX PROFILE  / TEAMBUILDING 

Special voor bedrijven en organisaties kan B&R Events ook  Luxx Profile drijfveertesten afnemen, Coachings gesprekken voeren en teamdagen organiseren en begeleiden.

Met bovenstaande activiteiten en/of  aangevuld met outdoor activiteiten kan een leuke ontspannende dag verzorgd worden. Met een Luxx Profile drijfveren analyse kunnen wij zowel de inviduele werker als het team meer inzicht geven in ieders drijfveren en wat dit doet met een team 

De drijfverenanalyse meet persoonlijke drijfveren via een eenvoudige online vragenlijst (hiervoor is een toegangscode nodig). Gemiddeld neemt dit ongeveer 20 – 30 minuten in beslag. Jouw antwoorden worden verwerkt in jouw persoonlijk profiel, zoals hier getoond. De rapportage bevat een uitgebreide en gepersonaliseerde toelichting op maat.

Samenvattend : Het LUXXprofile is een effectieve en efficiënte methode om zichzelf en anderen te begrijpen. Beslissingen in het leven die u op basis van uw persoonlijkheid neemt, zijn duurzaam omdat ze berusten op een stabiele basis.

B&R Events beschikt over 2  geschoolde Master coaches in Luxx Profile 

Check voor meer info:

LUXXprofile - Discover the beauty in personality.