ARTIESTEN 

Op deze pagina vind je enkele artiesten waarmee B&R Events nauw samenwerkt. Vaak word gedacht dat het boeken van artiesten via een evenementen of boekingsbureau duurder is. Dit is zeker niet het het geval. De prijzen zijn gelijk aan het tarief dat de groep of artiest zich vraagt, als dat hij rechtstreeks benaderd word. Het boeken via B&R Events levert de klant juist voordelen op.  Zo kunnen er pakketprijzen aangeboden worden met kortingen als meerdere artiesten al dan niet in combinatie met bijvoorbeeld een DJ bij ons geboekt worden.  Maar het bied nog meer voordelen, namelijk: Eén contactpersoon voor al uw boekingen, een heldere programmering qua tijdsplanning, Eén factuur voor al uw boekingen, u hoeft niet te voerlonen, Maar wij regelen ook vervanging in uw programma als  de Artiest door bijvoorbeeld ziekte / overmacht plots niet beschikbaar is. 

In tegenstelling tot vele andere bureaus richt B&R Events zich vooral op de groep artiesten welke want minder vaak op de poster staan van een groot event.  We gaan voor net een keertje iets anders, dan het gebruikelijke. Dit zorgt niet alleen voor een leuke afwisseling, maar is ook prijstechnisch voor uw als klant interessant. waarom zou je 1200 euro voor één artiest betalen . Als jet voor het zelfde geld er ook 3 kunt boeken.  De mensen willen uiteindelijk een gezellige avond en wat vertier.  We zijn er van overtuigd dat als de kwaliteit goed is, er interactie is met het publiek ook onderstaande artiesten kunnen zorgen voor de juiste ambiance. 

 

 

NEET KEPOT TE KRIEGE 

Roy Michel en Patrick alias de formatie `Neet Kepot Te Kriege´ heeft op 7 oktober 2023 haar 20 jarig jubileum gevierd. Wie kent ze  niet.. de hits Gloria, Wokke, de Rollator polonaise, Veer goon door, Total loss, Steit ut weekend weer veur de deur,  en Druimer. Dit is slechts nog maar een greep uit hun 20 jarig bestaansrepertoire. Met NKTK is het ruim 30 minuten feest. en gaat het dak er af, loop je (OOK AL HAD JE JE NOG ZO VOOR GENOMEN VAN NIET) uiteindelijk toch mee in de polonaise. Jouw feestje of het nu thuis is of in een zaal , op een carnavalszitting, braderie, jubileum of wat voor een feest dan ook. Feest word het zeker, dit alles met  de nodige humor. 

check ook eens hun socials 

Neet Kepot Te Kriege | Facebook

 

Chiara 

Chiara Bartels is  een echte Maastrichtse zangeres en schrijft  haar eigen liedjes in het Limburgs zoals Korte daog en lang nachte. en Los met zijn alle

In 2013 was Chiara  finalist in het Cover Limburgs Vastelaoveslleedjes Konkoer (CLVK) met het lied Bam bamIn 2014 stond zij in de finale van het Cover Limburgs Vastelaoveslleedjes Konkoer (CLVK) met het lied Laot ze maar lulle.  Chiara zingt zowel  eigenrepertoire als covers dialect, Nederlandstalig en Duitstalig. Hetgeen maakt dat zij voor diverse gelegenheden te boeken is. Chiara is met haat vlotte uitstraling en snelle babbel ook prima in huren als presentatrice voor o.a. cd presentaties, zittingen, braderieën en zo meer. 

Check haar Socials 

https://www.facebook.com/Chiarabartelsmuziek/

 

 

OET T NIKS

De formatie OET "T NIKS  heeft haar naam te danken aan het feit dat ze werkelijk spontaan  (uit het niets) zijn opgericht. Nadat de gebroeders Geraards  aan een barretje in Rothem (Meerssen) besloten hadden ook eens een liedje in te zenden voor het MVK en LVK,  ging het snel.  Hun eerste nummer  SJOESKE VEUR MIEN POESKE, haalde de finales niet maar werd opgepikt door L1 wat de formatie Oet 't Niks een optreden in de Zoepkoel opleverde. Hetgeen hen in één klap bekend maakte. Oet 't Niks is niet enkel een carnavalesk georiënteerd maar hebben juist een divers repertoire, welke zij aanpassen aan het “seizoen”  locatie en publiek. Zo heeft Oet ’t Niks ook nummers voor  regulier feesten en partijen,  senioren, instellingen, meetings. Waarbij het de mannen van Oet ‘Niks  niets uit maakt of zij nu voor 20 of 200 man staan te zingen, overal brengt Oet 't Niks  vol enthousiasme haar programma graag ten gehore. 

check ook eens  hun website waar het uitgebreide repertoire te zien is.

 

oet 't niks (oet-t-niks.nl)

 

 

GABE KRUSE 

Gabe is een vocaal multi talent en muzikale duizendpoot. Hoewel Gabe formeel een Jazz muzikant is en studeert aan het conservatorium is hij ook te boeken als "tape act" Met zijn enorm groot vocaal bereik zingt Gabe een divers repertoire vol covers,  evergreens, dance classic, Engels, Frans Duits, Disco, Pop of toch gewoon even lekker in de polonaise. met  Gabe gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer, Gabe werkt als het ware zonder setlist en past zijn repertoire moeiteloos aan, aan de sfeer van de avond. Met een kleine 200 nummers, zeggen wij: KEUS GENOEG!!

Boek op tijd want Gabe zingt ook in verschillende bandjes. Waaronder A next band en vormt hij een duo met jazz pianist Koen van Dam.

 

 

 

 

MARVIN ROSIER 

Marvin Rosier uit Maastricht begon met zingen op 11-jarige leeftijd.
In 2017 won hij samen met Nick van Oerle en Jelke Schijlen het Maastrichts Vastelaovends Leedjes Konkoer. Het trio zong Gewoen e vastelaovendsleedje. Marvin Rosier drong door tot de finale van het LVK 2019 met het lied 't Sjoenste wat d’r is!!!. Met Sjoener es vendaog! drong hij door tot de halve finale van het Limburgs Vastelaovendleedjes Konkoer in 2020. In 2021 en 2023 drong Marvin Rosier samen en Patrick van de Weijer door tot de finale van het Mestreechter Vastelaovendeedje  Konkoer . Los van het eigen (limburgs) repertoire zingt Marvin ook diverse oude carnavalsliedjes uit de oude doos, die iedereen wel kent. 

Marvin een allround zanger en  heeft dus  ook een ruim repertoire aan covers. Engels, Frans Duits en Nederlandstalig, Marvin zingt het allemaal. Interactie met het publiek staat hierbij centraal. 

Marvin is te boeken voor zowel 30 minuten, 60 minuten en avondvullend. 

Check voor dit laatste onze specials.  

Marvin Rosier | Facebook

 

                                                 

                                                   RON GILISSEN 

U heeft het goed gezien. Ron Gillissen is naast DJ ook zanger/ artiest of beter gezegd een ras entertainer.  Met sausje humor en een gevarieerd repertoire geeft hij het feestje net dat extra sausje mee.

Met nummers als Wie iech diech zaog , Diech bis mien Leve, en Wat bin iech toch gelökkig, kan Ron Gilissen zich een echte volkszanger noemen. 

Met  guilty pleasure  zoals  Vrijgezel,  Kahli, Per spoor, Ik ga zwemmen, Sweet Caroline enz enz. Zijn Rons optredens altijd verzekerd van een hoog meezinggehalte. Gezelligheid en gegarandeerd!!

 

 

 

 

 

MAT KOCH 

Mat werd in het verleden ook wel de zingende  visboer genoemd. 

Na eerder ingezongen te hebben in een trio  `Veer Spoore Neet` is Mat over gestapt naar een Duo `Gans gewoen` en uiteindelijk solo gaan zingen. 

Met zijn eigen `palingsound `breng Mat dansbare dialect nummers te gehoor, om je vervolgens mee te nemen in Griekse Sferen, je vervolgens weer lekker te laten Sjoenkelen  (walsen) en weer laat meezingen met zijn Mankenelis medley (in het dialect). Mat heeft ook enkele carnavalsnummers op zijn repertoire staan. Kortom voor ieder wat wils 

Mat is ook te boeken voor presentatieklussen. 

Als DJ en presentator bij radio 3 Heuvelland praat Mat elke woensdag avond in  "t geveul van hei"alle plaatjes aan elkaar 

 

MAT IS OOK SAMEN TE BOEKEN MET POL 

 

 

 

 

 

 

POL BEAULEN

Pol is nne echte Me, met mestreechteneer met Mestreechse (luuster)leedjes.  Pol  schrijft al zijn liedjes zelf. Zowel de tekst als muziek

En wie kan de teksten beter overbrengen dan Pol zelf.  Pol kunnen we dan ook het best omschrijven als een Maastrichte troubadour.

Misschien zegt de naam u zo niets maar we zijn er van overtuigd dat de liedjes van Pol zeker wel kent en regelmatig gehoord heeft op de radio. 

Zoals het in 2021 uitgedachte lente nummer Kriebels. 

Het grappige kerstliedje Ezelke, maar de carnavalslagers "Ober" en"  Met é masker op "Pol net als Mat ook radio DJ. Samen vormen ze als het ware de COEN en SANDER bij radio 3 Heuvelland. 

Het zal dan ook  geen verassing zijn dat Pol en Mat ook samen te boeken zijn als Duo. Feitelijk krijgt men dan 3 voor de prijs van 1 

Beide zingen dan eigen nummer en nummers welke men gezamenlijk heeft opgenomen

 

Pol Beaulen

 

 

 

JEROME GELISSEN 

Wie kent hem niet onze mr LOCO LOCO Jerome Gilissen. 

Door de grote successen van mijn feesthits LOCO LOCO en There's only one Loco Loco gaat het goed met de zangcarrière. Of  Jerome  nou bezig ben met zingen of theater of toneel, Hij vind het altijd leuk om mensen te vermaken. Zowel in het Limburgs als ook in het Nederlands en Duits. Doen de feestliedjes het goed bij het pubiek. `t Leve is een feest` wederom een Titel van Jerome, is hij ook in het leven staat, Jermome is meer dan LOCO LOCO want ook nummers als Kastelein,  Iech gaon e feeske bouwe en Toedeloe zijn hits welke heel limburg en zelfs in Amsterdam en Oostenrijk worden meegezongen, 

 

Thoes (jeromegelissen.nl)

 

 

OVERIGE ARTIESTEN 

Naast bovenstaande artiesten kunt u  bij B&R Events ook terecht voor alle andere artiesten U kunt hierbij denken aan artiesten als 

 

 • ERWIN
  BEPPIE 
  JOHN TANA
  LUDY VAN DIJK 
 • ERIC GEHLEN 
  HIELEMAOL LOS 
  BOY EN ROY 
  SASKIA 
  FRANS 
 • DUO XL 
 • En nog veel meer